FELDA KUMAI

Di hatiku selamanya…


 Powered by Max Banner Ads 

Produk UBIMAS Enterprise @ Felda Kumai

Kisah kejayaan Wak Masfol dalam menghasilkan produk keropok berperisanya untuk dipasarkan telah feldakumai.com kongsikan dalam catatan terdahulu.

Klik kisah cerita kejayaan di SINI.

Buat anda yang mungkin ketika berada di pasar raya dan ingin mencari hasil produk beliau ini yang berasal dari Felda Kumai, kampung halaman anda sendiri dan dihasilkan oleh salah seorang peneroka felda anda sendiri, apa kata anda mencari jenama MAS Food.

Kami percaya tidak semua anak generasi Felda Kumai pernah melihat dan apatah lagi membeli produk ini kerana tidak mengetahui bentukdan jenis produk ini di pasaran.

Malah, kami sendiri tidak terperanjat jika mungkin ada generasi Felda Kumai yang tidak pernah mengetahui bahawa adanya produk ini dan dihasilkan sendiri oleh peneroka Felda Kumai ini sendiri. 

Atau anda seorang pembaca yang bukan berasal dari Felda Kumai, sokongan anda juga kami hargai dan apa kata anda mencuba produk mereka ini.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>