FELDA KUMAI

Di hatiku selamanya…


 Powered by Max Banner Ads 

Syawal buat Iqram …

feldakumai.com ingin mengajak semua warga generasi Felda Kumai baik yang ada di Kumai mahupun yang berada di luar sama-sama membantu Adik Muhammad Iqram ini.

Kisahnya telah kami kongsikan terlebih dahulu dalam beberapa siri catatan dan kisahnya juga mendapat perhatian di Sinar Harian dan Berita TV9. 

Adik Iqram

Jom .. alamatnya..

Adik Muhamad Iqram Hashim , 

No 240 Felda Kumai, 28300 Bera,

Pahang Darul Makmur

Anda mungkin tidak mengenali siapa adik Iqram dan keluarganya tetapi sebenarnya tanpa sedar, adik Iqram ini dekat dengan kita yang datangnya dari kampung yang sama .. Felda Kumai.

Semoga bebanan yang ditanggung oleh adik Iqram dan keluarganya dapat kita ringankan dengan sedikit sumbangan.

Hubungilah Hashim secara peribadi baik telepon ataupun sekadar sms bertanya khabar akan keperluan.

Di kala anda membeli belah baju raya untuk anak-anak anda, apa kata selitkan sehelai atau sepasang baju raya untuk adik Iqram ini dan kirimkan secara pos kepada mereka.

feldakumai akan berkongsikan alamat keluarga ini dalam sedikit masa nanti. 

Ingat, esok pasti ramai yang akan membeli belah persiapan hari raya, dikala membelek baju raya anak-anak anda yang mungkin sebaya denganya, pilihlah sehelai buat adik Iqram semoga rayanya nanti akan sama seperti kegembiraan anak-anak anda… 

Insyallah… 

Kredit Poster : Terima kasih untuk Normiza Tajuddin dan pelajarnya.. 

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>